Over ons

Wie zijn we?

We zijn een kleine team van jonge investeerders. Wij beleggen al een aantal jaren op basis van de strategieën die wij jullie gaan leren in de trainingen. Het zijn niet onze strategieën maar van zeer gewaardeerde investeerders die het al hebben bewezen zoals Warren Buffett.

Wij hebben de strategieën vertaald in simpele taal naar de Nederlandse begrippen. Als aanvulling hebben wij onze ervaring en tips verwerkt in de trainingen. Zelf halen we een gemiddelde rendement van 20%.

Onze visie

Wij willen met Aandelen Academie een platform creëren waar mensen alle informatie en kennis kunnen vinden hoe ze kunnen beleggen in aandelen.  We willen kenbaar maken dat beleggen in aandelen zeker niet alleen bestemd is voor rijke mensen, zoals vele denken, maar voor iedereen toegankelijk is.

Wij geloven dat iedereen meerdere inkomstenbronnen moeten hebben voor een veilige toekomst. Door deze trainingen willen wij de mensen de mogelijk bieden om een extra inkomstenbron voor lange termijn op te bouwen.

Wat doet de Aandelen Academie?

Wij doen niet anders dan bedrijven screenen met onze strategieën en checklists om goede aankopen te vinden om vervolgens in die bedrijven te investeren.

Onze manier van screenen bieden wij aan in de vorm van betaalde trainingen en workshops die opgebouwd zijn in online videolessen.

Wat levert Aandelen Academie op voor jou?

Door de trainingen te volgen kun je jouw vermogen zelf beheren. Je kunt zelf bepalen hoeveel risico je neemt en met de juiste strategie meer rendement maken. Tegenwoordig heb je niets aan de spaarrente die je bij de bank krijgt. Door inflatie word jou geld steeds minder waard. Het is dus zeer verstandig om het geld op een vertrouwde manier te beleggen en rendement te behalen om jou vermogen te laten groeien.

Neem je toekomst in eigen handen. Word een betere belegger.

Wat klanten over ons zeggen

een 10!

Ik kon meteen aan de slag met Aandelen Academie. Ik was al heel lang op zoek naar een dergelijke training die concrete tips en lessen geeft om meteen succesvol te kunnen investeren. Hier ben ik heel blij mee en kan het iedereen aanraden die graag een begin wilt maken met investeren. Ik kijk uit naar de andere trainingen om die ook te volgen. Top gedaan Aandelen Academie.

Abdelmounaim

Uitstekend!

Ik wilde al heel lang investeren, maar wist niet waar ik moest beginnen en hoe ik met risico's moest omgaan. De beginners cursus van aandelen academy legt je heel duidelijk en in makkelijke termen uit wat investeren precies is en hoe je kunt beginnen. Alle vaktermen die je nodig hebt om te beginnen leggen ze uit en ze geven je voorbeelden hoe je aan de slag kunt gaan. Inmiddels een paar weken verder en ik heb al een start gemaakt met mijn portefuille!

Nari