Candle Sticks

online cursus beleggen

Gratis voor leden
Normale prijs €127.00

Ben je al lid? Log dan hier in.

Candle Sticks (Japanse)

In Japan werd in de 18e eeuw deze methode gebruikt om de prijzen van bijvoorbeeld Rijst visueel te maken. Later werd het breed toegepast op de beurs en er zijn eindeloze boeken volgeschreven door grote traders die hun technieken en methoden gebruiken. De DOJI’S en HARAMI’s en andere geweldige namen komen allemaal voor in deze training.

Doel van deze training:

Het doel van deze training is om je te trainen in het lezen van Candle Stick Grafieken. We vinden dit van essentieel belang omdat bijna elke broker/beleggingsrekening nu standaard uitgerust is met deze grafieken. De Candle Sticks lees je namelijk anders dan de Price Bars uit de andere trainingen. We willen nadat je de basis weet, ook de combinatie kunt maken met Indicatoren, Trends en Patronen.

 

Na afloop van deze training:

  • Begrijp je de basis van een Candle Stick grafiek en hoe deze verschilt van een Pricebar.
  • Ken je de belangrijkste Single Stick, Double Stick en Triple Stick patronen
  • Kun je Candle sticks combineren met indicatoren
  • Kun je Candle sticks gebruiken om trends te analyseren
  • Begrijp je waarom Candle stick een veelgebruikte methode is voor grafiek lezen

Ben je al lid? Log dan hier in.

4 delen

Candle Sticks

Deel 1

Candle Stick Basis

Een Candle stick lees je anders dan een PriceBar, we leggen in dit deel het verschil uit.

Deel 2

Candle Stick Patronen

De Japanners hebben leuke namen bedacht voor bepaalde patronen. We zorgen ervoor dat je de belangrijkste kunt herkennen in dit deel van de training.

Deel 3

Candle Sticks en Indicatoren

In dit deel brengen we alles samen. Candle Sticks in combinatie met Indicatoren uit andere trainingen. Zo leren we je een SETUP te bouwen. Je krijgt een glimps te zien van hoe het kan zijn om te traden.

Deel 4

Oefeningen

We gaan 5 oefeningen doen met het bekende PLUS500. Zo kun je zien hoe je de technieken uit de cursus kunt toepassen en het beste is: Je kunt met VIRTUEEL GELD beginnen. Zo kun je oefenen en sleutelen aan jouw nieuwe vaardigheid: TRADEN!
Ben je al lid? Log dan hier in.