Grafieken en Indicatoren

Online cursus beleggen

Gratis toegang bij lidmaatschap
Normale prijs €127.00

Ben je al lid? Log dan hier in.

Online cursus beleggen: Grafieken en Indicatoren

Traders kijken naar een grafiek en ze zien wat wij niet zien. Hoe doen ze dat? Wil je jouw weg kunnen vinden in de technische wereld van grafieken en indicatoren? Aandelen academie heeft een online cursus beleggen ontwikkeld met uitgebreide scherm-opnames en uitleg hoe je grafieken en indicatoren moet gebruiken als een trader. Beleg je in Opties, CFD’s, Aandelen, Index-trackers of anders, je moet hoe dan ook een fundering hebben om trends te kunnen ontdekken. Deze trends kun je alleen ontdekken als je grafieken kunt lezen. Deze technieken behandelen we uitgebreid in onze training.

We laten je zien hoe de Pro’s grafieken lezen en indicatoren gebruiken. Een absolute must voor elke Technische Analist.

Doel van deze training:

Na het afronden van de cursus beleggen met grafieken en indicatoren kun je zelf trends ontdekken. We leren je onze favoriete technieken en de belangrijke termen die je moet kennen om belangrijke grafieken te kunnen lezen en bekende indicatoren te gebruiken. Je zult hiernaar nooit meer hetzelfde naar een grafiek kijken, dat is gegarandeerd.

Na afloop van deze training:

  • Grafieken lezen als een technische analist
  • Kun je Pricebars lezen en ontleden
  • De basis van een trendontwikkeling bepalen
  • Indicatoren gebruiken om een trend te bevestigen
  • Heb je kennis van benodigde technische begrippen
  • Heb je meer zelfvertrouwen om trades te plaatsen

Ben je al lid? Log dan hier in.

4 delen

Grafieken en Indicatoren

Deel 1

De Pricebar

Wat is de basis van een grafiek en hoe begin je deze te lezen. In het eerste hoofdstuk maken we een begin met een aantal basiselementen voor succesvol grafieken lezen.

Deel 2

Uptrend en Downtrend

We lezen de grafieken om winst te maken. We lezen de grafieken om verliezen te minimaliseren. Dit doe je door consistent te ontdekken of je bij een bepaald aandeel een UPTREND of DOWNTREND kunt ontdekken. Waarom doen we niets met een Sideways trend? Dat leggen we uit in dit deel van de training.

Deel 3

Relativiteit

Na het leren van grafiek lezen, zijn er nog een paar andere elementen waar je rekening mee moet houden. Temperament, houding en bepaalde technische instellingen. Je wilt namelijk niet gaan traden of beleggen op een manier die niet bij je past. Meer hierover in het 3e deel van deze training.

Deel 4

5 praktijkvoorbeelden

Analyseer met ons mee. We gaan samen de grafieken lezen van 5 bekende aandelen. We hebben ze zorgvuldig geselecteerd zodat alle technieken aan bod komen.
Ben je al lid? Log dan hier in.