Trends en Patronen

Gratis toegang bij lidmaatschap
Normale prijs €127.00

Ben je al lid? Log dan hier in.

Online cursus beleggen: Trends en Patronen

The trend is your friend. Traders die als eerste een trend ontdekken kunnen ongekende winsten maken. Traders die tijdig een trend ontdekken kunnen ook hun geplaatste order nog  veranderen, zodat ze aan de juiste kant van de trend zitten. Zo kunnen ze lekker meerijden en winsten boeken. Wat dacht je van de IPO van SNAPCHAT? SNAPCHAT was 44% omhoog op de eerste dag. Traders gebruiken moeilijke termen, zoals TREND REVERSAL en PRICE BREAK-OUTS en HEAD AND SHOULDERS en nog veel meer. Wij behandelen de meest effectieve patronen en hoe je deze makkelijk kunt ontdekken. Een perfecte vervolg op onze training “Grafieken en Indicatoren“.

We laten je zien hoe de Pro’s trends ontdekken en winsten maken. Een absolute must voor elke Technische Analist.

Doel van deze online cursus beleggen:

Na het afronden van de cursus beleggen met grafieken en indicatoren kun je zelf trends ontdekken. We leren je onze favoriete technieken en de belangrijke termen die je moet kennen om belangrijke grafieken te kunnen lezen en bekende indicatoren te gebruiken. Je zult hiernaar nooit meer hetzelfde naar een grafiek kijken, dat is gegarandeerd.

Na afloop van deze training:

  • Trends ontdekken
  • Patronen herkennen in Uptrends en Downtrends
  • Ontdekken wanneer een Trend dreigt te stoppen
  • Herkennen wanneer een trend de andere kant opgaat
  • Heb je meer zelfvertrouwen om trades te plaatsen

Ben je al lid? Log dan hier in.

3 delen

Trends en Patronen

Deel 1

Trends herkennen

Hier gaan we dieper op UPTRENDS, DOWNTRENDS en SIDEWAY Trends in. Er zijn korte termijn trends, en lange termijn trends. Hoe sterk is een trend? Hoe lang blijft het een trend? Belangrijke elementen die bepalen of je moet instappen en belangrijker nog: Wanneer je moet uitstappen.

Deel 2

Patronen herkennen

Patronen kunnen een trend signaleren. Ze kunnen ook het einde van een trend signaleren of dat ze kunnen een signaal geven dat een trend de andere kant zal opgaan. Hoe je deze patronen herkent en bevestigd gaan we bespreken in deel 2 van deze training.

Deel 3

Samen oefenen

Oefening baart kunst, we gaan samen 10 aandelen trends en patronen ontdekken. Na de 10 keer oefenen met ons kun je zelf gaan oefenen. Dit is een pittige deel, maar wel ontzettend belangrijk. Dit is wat de Pro’s goed doen, de techniek beheersen. Dit doen ze door veel te aandelen te analyseren. Vind je geen goede aankoop? Geen probleem, je bent weer 1 seconde sneller dan de vorige analysepoging.
Ben je al lid? Log dan hier in.